OKUL KÜTÜPHANEMİZİN AÇILIŞI GERÇEKLEŞTİRİLDİ

OKUL KÜTÜPHANEMİZİN AÇILIŞI GERÇEKLEŞTİRİLDİ

Kaymakamımız Sayın Resul YILDIRIM'ın destekleriyle İlçe Milli Eğitim Müdürlüğümüzce yaptırılan kütüphanemizin açılışı yapıldı

11.06.2020 545

11-06-202011-06-202011-06-202011-06-20202 Haziran 2020 Salı günü gerçekleştirilen açılışa  Kaymakamımız Sayın Resul YILDIRIM'ın yanısıra Çamlıyayla Belediye Başkanı Sayın İsmail TEPEBAĞLI,İlçe Milli Eğitim Müdürü Selahaddin OZANOĞLU,İlçe Jandarma Komutanı Selçuk ÖZDEMİR, İlçe Emniyet Amir V. Mustafa ÇELİK, Hastane Başhekimi Nurver GÖKSU, Nüfus Müdürü Mahmut KARAKAYA, Tarım ve Orman İlçe Müd. Ramazan YILDIZ, İlçe M.E. Şube Müdürü Mehmet BULUT, Cumayakası Mahalle Muhtarı Ahmet YILMAZ, eğitim yöneticilerimiz, öğretmenlerimiz, İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü Çalışanlarımız ve velilerimiz katıldı.

            Sebil Şehit Mustafa Oğuz Ortaokulunda yapılan törende konuşan Çamlıyayla Kaymakamı Sayın Resul YILDIRIM; İlçede göreve başladığı günden beri EĞİTİMİN en önemli çalışma alanı olduğunu dile getirerek, kısa sürede yapılan işlerden duyduğu memnuniyeti ifade etti. Pandemi sürecinden dolayı yapmak istediklerinin tamamını yapamadıklarını ancak bugün açılışı yapılan tesislerin ortaya çıkarılması sürecinde büyük emekler harcandığını belirtti ve emek verenlere saygı duyulmasının gereğini vurguladı.

         İlçe Milli Eğitim Müdürü Selahaddin OZANOĞLU ise, eğitimdeki sorunların tespiti ile çalışmaya başlandığını; bir yandan öğretmenlerimizin mesleki gelişimine katkı sağlayıcı faaliyetler icra edilirken, bir yandan akademik başarı süreci takip edildiği, bir yandan da okullarımızın fiziki eksiklerini tamamlama çabası içerisinde olunduğunu ve tüm alanlarda başarılı işler yapıldığını belirtti. Yapılan tesislerin İlçenin eğitimine katma değer katacağına inandığını ancak önemli olanın bu eserlerin içerisindeki öğrenci faaliyetleri olduğunu,bunu da yönetici ve öğretmenlerimizin sağlayacağına inandığını ifade etti.

         Okulumuza kazandırılan bu kütüphanenin oluşumunda emeği geçen herkese; öğretmenlerim, öğrencilerim ve velilerim adına teşekkür ederek sözlerine başlayan Okul Müdürü Serhan AYKUTLU da, kütüphanemizin, öğrencilerimiz ve Sebil halkı için büyük fayda sağlayacağını, zengin içeriğiyle araştıran, emek veren ve kendini geliştiren öğrenciler yetiştirmek için biz eğitimcilerin elimizden geleni yapacağımıza söz veriyoruz diyerek sözlerini sonlandırdı.